Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Roommate, Homesick, Classes, Raw call, Assignment !
Friday, 22 June 2012 • 20:52 • 0 comments

Assalamualaikum semua, homesick?roommate? class? raw call? assignment? apa semua tu? tu semua adalah kehidupan seorang pelajar universiti.  Don't think when u be student u just have a class and see lecturer face 24 hours. No, its not. Huh takpayah na speaking sgt la kan. Haha.

Okay fine. aku dah jadi student dekat UITM LENDU, MELAKA . Pack gila wehhhhh. And aku just nak cakap. UNIVERSITY LIFE REQUIRED YOUR SLEEP TIME ! lecturer yg cakap. dah aku setuju sangat . Gila penat kot. Hadoii. But, aku tak homesick sgt. cumanya rommate byk yg balik. tu nak terikut balik jugak lah. hahahah.

aku sekaang dah tegolong dalam group PBSM . PBSM ? PESATUAN BALIK SETIAP MINGGU. HAHAHA !

Bia lah nak balik tiap minggu pun. Bukan duit mak bapak kau kan aku guna kan. Puihh -.-t

Well , skrg aku mmg busy gila dgn U life. takyah nak U sangat la. Hhahahahaha.
Assignment gila bertimbun. tapi nasib baik settle dah . Fuhhh lege ~

Okay stop. semangat berblog aku dah luntur dek kerana kesibukan.

ok bbye :(




xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google