Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Kadang terasa sedih :(
Friday, 4 May 2012 • 01:23 • 0 comments


Hidup tak selalu cerah, langit tak selalu mendung. Well, kalo cuaca mendung tu samala cam hati aku ni yg tengah mendung. Muahaha :D So, knpe aku sdih eh? pelik jugak. Hahaha. OK straigth to the point je. Aku terpaksa sembunyi feel sedih ni dpn org. Tak suka org tau yg hati kite sedih event kite gelak ketawa cam setan. Hahahaahahah =.='

Redha dan terima je apa yg jadi kat aku. tengok org bahagia tu dah mmg keje aku kott T.T aku sembunyi kan aje lah perasaan sedih tu. Derita? tak kott. biar la bahagia semoga ke anak cucu cicit moyang sekali pun. :')

Aku buka desperate pun tengok dorg bahagia dr dulu lagi. Bole la thn hati mcm ditusuk pisau stainless steel. Hahaha. No, aku tak jeles. yela kan org dah tak lyn kite cm dulu. nak buat cmne -..-


Hati aku selalu berkata ' biarlah ' dorg dpt apa yg dorg nak. right?  Mcm aku ckp td. Berkorban pun mmg keje aku. Haihh :'(


So, now let bygones, be bygones :')



P/s: Berkorban apa sajaaaaaa -.-

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google