Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Janda baik, pahang.
Friday, 4 May 2012 • 00:59 • 0 comments

Happy holidayyyyyyyyyyy. Yayyyyyyyyyyyyyyyy -.-

eksaited bebenor budak nihh. Hahah. Okay baru-2 ni aku baru je peg bercuti kat janda baik. Err, janda kat situ baik-2 belaka. errrr, okay lahh.

Startingnye, pergi dan bertolak pada hari ahad dan sambung ke isnin.Err, isnin? yaa isnin. bukan budak-2 sekolah ke? Yaa. excely kene sekolah tapi ponteng. Err, perhatian kepada ibu bapa jgn buat begini lagi kay. walaupun saya tau ini bukan salah ibu bapa yg mempunyai anak-2 yg bersekolah. Hahaha.

Okay!!!! ahaksss, ontheway pukul 1 lebih kott. then, sampai entah pukul berapa? Entah lupa lahh. Laalalalala ~


Okay, disaat di dalam kereta mmg aku kelaparan gila-2, lagu najwa latif dah berkumandang dlm perut. Kosong kosong kosonggggggggg. Hahahaha.
Ini semua salah di sisi undang-2. sebelum pergi tempat jauh makan dulu. Hahaha :D
Dah makan tapi perut ni tak nak kenyang. puihhh. Hahaha. mkn tak baca bismilah sape suruh. Hayyoo. Hahaha. okay okay. Dah sampai sana benda first cari of koshhh la chalet masing-2. Dekat 1jam la jugekk pilih mane chalet.

FINALLY, ALHAMDULILLAH, dah sampai bab aku na mentekedarah . Pehh, lapar gila babun kott. sodapp. Puan Shila zainuddin masak kan utk kiteww kuew teow goreng. sori takde gambar. Memang aku la yg first rasmi. Hahaha :P mcm-2 makanan ada seyhh. Tengok lah insan-2 yg lapar tu. Sama la cam aku. tapi aku kena jd photografer mereka. So, aku mencekik dulu lah. Hahah.


Dina and Fisya. puas berendam naik atas buat muka kelaparan. Hahaha. Relax laa jgn berebut nak buka plastik tu. Muahahaha :D

Sedap wehh sandwich ni. Pehh mablesss. HAHAHA. aku kalo bab makan mmg lajuuuu :P


Actually mmg malas lah na taip panjang-2/ kite teruskan pada gambar shaja bole kan kan kan. Okay okay lahh. If na tengok byk lgi gmbar. KAT SINI.


P/s : maaf aku mmg malas kalo na taip panjang-2. story bagai. Okay semangat blogger dah luput sikit dlm diri.



xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google