Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Hey kawan !
Thursday, 10 May 2012 • 08:24 • 0 comments

Helo helo helo, Hey kawan. saya kawan awak kan. Yaa saya mmg kawan kawan kawan awak. Haha. okay penig kan -.-

Pasal ape story pasal kawan-2 pulak ni kan. okay kawan adalah teman yg selalu rapat dgn kite selepas parents right?

kite bole hidup ke tanpa kawan? kalo yg hati batu gila nak mati mesti kata bole. Eleh xcely in heart tak bole terseksa la ape kan. Bila jumpa kawan berbunga gedik hohahoha jugak kan. Haha :)

Whatever la, ramai org kata habis spm je msti semua ikut haluan masing-2, Tau tau esok esok dah beranak pinak. muka ade yg sama tak berubah. Ada yg badan dulu besar gajah jadi kecik slim ada yg kecik jadi besar punya . Haha. 

So, now kite akan hilang kawan yg mmg kite je buat dosa kering. Hahaa. Hobi nak buat cmne kan? Hilang knpe? Ouhh dia akan peg outstation. Haha. kidding. okay biasa la nak peg belajar kan mmg kawan terpaksa kite tinggal. Event depan-2 cakap ' suka aku kau pergi ' tapi dlm hati Pisang-Pisang Cinta. Hahahahahaha :D



Saat terakhir la nih. HAHA. takpayah nak terakhir sgt la :P Dia Omey atika.  Sedih? No no no no. Haha. Little bit ade la. Muahaha :') Anyway, tahniah dapat sambung belajar. Aku belum pergi lagi. Ingat aku masuk dulu. rupanya kau dah mendahului aku ye. okay congrats :)





P/s : Omey. sanggup ke na tinggal Abg serban? Ihiks :D


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google