Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Cerita teddy bear.
Monday, 21 May 2012 • 03:05 • 0 comments

Hai hai hai. lama dah kita tak update blog. biasa laa ada show busy. Hahaha *perasan ! >.< kay today i want to story about teddy bear. The biggg teddy bear. haha. jadi cikgu dah ni. kay memandangkan bi aku tak berapa na erm erm erm. let's use the rojak buah bahasa. haha :D kay dah dah terus sahaja pada story yg nak diceritakan.
Pada suatu hari, eh eh tak stop stop. okay hal ni berlaku baru semalam. okay pada suatu semalam. haha. *tak cerita lagi dah haha. okay act semalam aku keluar shopping untuk persiapan masuk ke uitm. gila penat kot. abah laa yg ajak. okay firstly aku keluar rumah nak pergi medical check-up buat x-ray jantung aku. aku terfikir juga ada ke klinik buka weekend nih. lagi lagi ari ahad. Err, seriously aku takut je kang takde yg buka tak masuk laa aku uitm tu. aku kalau na pergi sendiri mmg pemalas gila babeng - _____- #aku memang pemalas. okay aku pemalas tegar. haha :D

cari punya cari punya cari nasib laa ada klinik ni dekat ski sana. ski? sungai kapar indah. okay yg tak berapa nak indah setiap malam Awang hitam je yg byk lepak naik motor wrengwreng sana sini. errr, -.-
Okay , dah masuk dalam klinik ni. klinik pun klinik biasa je. Sebab kat sini ada dua klinik sebaris je. satu klinik family satu klinik apa tah namanya. klinik Reven ke ape. klinik nih pun pemiliknya Awnag hitam juga. Hahahaha :DD asal tak g klinik family? Errr, cekik darah kot pergi situ.Jahit satu luka pun dah above RM199. klinik je kott. klinik melayu pulak tuh. #biasa laa melayu mmg melayu. Tapi takpela klinik tu jugak la yg dah menyunatkan kan aku pada tahun 2009. Haha. time tu aku darjah 6. Doktornya baik sgt. Kalau bercakap slow n steady ja. mak orang pun bole tegodaa you haha :D

  Okay, fine dah tiba masa aku masuk bilik X-ray. Err, bau kott bilik tuu. Err takpela dari aku tak buat baik aku tahan je . okay yg suruh aku buka baju na x-ray tu pon minachi mana pun taktau.muka dah la bengis. nasib tua dah. haha. malu kot aku kena buka baju depan dia. Err, tolong laa.
Okay, siap aku x-ray aku cepat cepat capai baju nak pakai. takut apa la jadinya nnti. hahaha. okay think positive. Lepas je siap semua tu family aku cadang nak pergi econsave kejap nak perggi beli brg keperluan aku laa. HAA, kat sini la aku jumpa bear tu. seriously masuk je econsave aku dah boring taktau apa nak buat. aku try pergi hujung sekali kat tempat2 pen pen2 pinggan2, mangkuk2. haha. time aku tengah jalan jalan tak tentu arah. Aku ternampak teddy bear besar kat dalam bakul. besar gila kot. haha. aku main laa gilagila main. geram tengok benda tuh. haha. then , aku peluk dia aku tarik tarik bulu dia. haha. then aku ambik gambar sekali dgn dia. hahah. nih ada gambarnya.

 besar gila kan. lagi besar dari aku. haha. eh mmg aku dari dulu suka patung kot. mama saya cakap saya suka patung dari kecik. ahahah ; okay malu ( tutup muka ) -_______-  haha. ingat dapat peluk je tau. rupanya dapat balik laa wehh. hahaha. okay harganya pun terlampau mahal sampai bapak aku sanggup belikan . hahaha. nak tau tak harganya brapa? eh korang kena percaya taw, kalo tak percaya korang gila. haha. Okay harganya pun mama aku yg nampak nasib mama nmpak klau tak org lain dah rembat. gila sape taknak kalo harga RM15 je. ahaha :D tak caya dah laa. tupon ada koyak ciput kat bontot sebab tu juual murah. bukan bundle okay. pasaraya okay. ahaha *bataknya laa

Okay, aku bangga bole dapat benda besar cmni. malu la jgk nak g bayar kat counter. akak counter sengih sengih. tengs akak eh sudi scan harga, haaha. sengih kak cun sekali. ahha :D okay sekarang benda besar bapak tuh dah ada kat rumah. adik aku call dia ''baby'' haha :D nah ni gambat baru snap semalam :)


Yayy suka latuu. :))




xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google