Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Outing and Obses
Tuesday, 10 April 2012 • 11:53 • 0 comments

Well, hari dah lewat mlm aku rasa cam nak update blog je. lewat malam ? awal awal pg koyy. sebeb skrg kul 2.01 AM. So what. suka hati laa. mata aku bkn mata kau. Actually kan I outing td kat JJ bkt tggi. *maaf gambar takde. okayhh. pertama skli, kiteorg cdng na sgt2 tgok TITANIC in 3D yg baru tayang 5april. harapan punya harapan. hancur harapan. Hahaha. why ? sebab tayng film tu takde pagi dgn  tengah hri, Spoil betol. penat je beli tisu sekotak. HAHAHA. hari hari chek showing pkul bpe kat internet. sekali tengok ari ahad punya rasa nak menjerit sebab ade awal.
 
nak tengok besa2 klik je kat gmbr.


and setelah hari isnin dia tukar balik showing. takde kul4.15. hilang 4.15. entah mana. Tu yg harapan hancukk lebukk. Finally just tengok jgn pndg2 aje. Sumpah pecah perut. Hahaha. Scene  yg aku paling suka bila hantu tuu cakap '' wow anak ikan makk '' Hahaha. patut laa hantu tu bole cakap cmtu . sedangkan zizan dah buka slua na sruh hntu tu lari. Hantu bapok. Hahah. ingat tak scene dlm hantu bonceng tuu. 
tapi harapan aku dah kembali tiba setelah dah ade yg setuju na tengok titanic in 3D. dorg kata ''malam pun malam laa''
Hahahaha. maybe next week kott g tengok wayeng. Peduli ape. Nmpak cam obses je kan dgn titanic sampy sggup na tengok film tu although malam punn.. Herghhhh. Fyi, aku mmg obses punn susah ke. drpd obses bende lain kan kan. I tak suka tawww. No no no no nooooooooooo.





Owhh titanic, tunggu saya ye, hihi terasa sweet pulak saya saya ni. saya sweet kann. Hahaha.
tengok gambar punn dah tau sedihh. Huahuhaua. *mmg laa sedih kau dah tengok kan tp bkn 3D kn. kahkahkah.
hambik laa ni gmbar2 hero handsome + cute with heroin cantik + ayu
wahh gitewww. Ahakss. Hahaha :D


 girls , aku tau u all semua tergugat. Hahaha.






scene paaaaaaaaaaaaaaaling I suka. Hahaha. mesti bes dpt terbang giteww. I sorang punn takpe tak keshah sphunnn. Hahaha.
aku harap dapat tengok cite ni. Minttk mintk laa dapatt. Tuhann tollonggg.. Hahaha. dahh aura ombak rindu da dtg. Hahaha. sapa na ikot aku tengok wyg jopp. aku bnlnje kornag byr. wakahkahakah.

P/s : Peduliii Hape aku org na kata aku obsessssssssssssssssssssss.



xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google