Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Usb oh usb .
Tuesday, 24 April 2012 • 23:49 • 0 comments

-gambar hiasan-

Ohhhhhh usbbbbb!! Oh usb oh USBA** ! pehal dgn usb ? usb I merajuk dgn I dan skrg dye dah mati. Errghh ! geram gila setan lah dgn usb. time-2 tengah rajin-2 ni laa dye rosak. tak dapek den na nolong. Hadoi. 

Kalo usb tu faham apa aku cakap kan. aku nak je cakap   '' usb usb kenapa usb jd cmni. usb sakit ehh, usb tiba2 jd celake cmni. usb tak syg kite eh? '' 
aku agak kan aku bole jd gile kot kalo ttbe usb tu mnjawab. Hahaha.


Anyway, haritu aku jumpa usb murah gile. satu rm10.00 tapi beli 2pcs rm15.00 . suka suka >.<
ade jual earphone comel comel pun ade. But, mse tu aku takbeli sebab fikir usb dah ade. Rupanya aku balik je just sempat masok satu gambar shj kat fb. 

Lepas tu, nak masok kan yg lain tak bole da. time tu laa aku rasa na pijak2 je usb tuh. =.='
Maybe sebab tulah usb aku tu merajuk sebab aku cakap aku nak beli yg lain. Hahaha :D

Kesian usb. ckp je na beli tapi tak beli pon tu pon ana merajuk ke dgn saya yg mmg baik ni kan tula sape suruh merajuk kan dah kene buang kat dlm longkang Hahaha padan muka usb! letih kan takde titik. Hahaha. Maafkan sayaaaa. :D


Btw, for usb yg dah kena buang tu. Selamat tinggal . Bhahahaha ( ketawa jahat ) . Usb baru tunguuuuuuuuuu ye nnti sayaa beli. tapi kalo usb baru merajok gak bukan setakat buang . aku lunyaikan dulu. Pastu baru buang. Hahahhaa.

korang semua sayangilah usb korang. jgn bagi bende tu merajuk. Mueheheh :D



P/s : Tak sabar nak g terjun sungai. Hahaha :D





xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google