Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Penyakit bangun lambat and malas mandi cepat.
Thursday, 26 April 2012 • 03:03 • 0 comments

Helohelo, saya baru lepas mandi dan saya baru bangun tidur. Hahaha tu pon nak cakap ke?  Hahaha. anyway, aku taktau knp aku bole mndi awal harini. selalunya mandi lambat. Hahah. Alah, bukan kite taknak mandi kaki kite yg tknak gerak masok toilet. Hahaha :D Puihh. dah malas tu malas jugak. pe nak jd ko ni shafiq? Muehehe.


penyakit nih selalu melanda diri aku sejak bila entah? nampak sgt dah lama kan kan kan and dah biasa buat kan kan kan. Hahaha :D aku tau penyakit bukan aku je yg alami. aku tau korang semua pun sama kan kan kan :P elehhh, tknk ngaku letteww. Hahaha .


okay, aku tau kebanyakan disease ni selalu jd kat pelajar-2 sekolah menengah lagi-2 aku ni yg dah tamat persekolahan. tak kira lah form berapa pun. tapi mesti ada yg kena penyakit ni. Hehehe. Alah tapi bende ni pun dah mmg jd tabiat lagi-2 dtg hari minggu. Fuhhh, mmg kaki ni malas gila kot na gerak g toilet. kenapa lah malas sgt kau kaki. Hahaha :D


Macam aku selalu mama tegur bila nak g mandi. Selalunya cmni.
 aku : ( mengadap laptop )
mama : shafiq bila mu nak g mandi. tak habis lagi ke mengadap ayam golek tu. tengok dah kul berapa? ma aku mmg selalu cakap aku mengadap lappy cam mengadap ayam golek.
aku : kejap lagi lah ma. tak puas lagi ni.
mama : dari semalam lagi mengadap  tu tak puas-2 lagi. bangun pagi je mengadap ayam golek.
-beberapa jam yang lalu-
aku : ( masih mengadap lappy )
mama : ade kambing tak mandi lagi. bila nak mandi pun taktau. mengadap bende tu?
aku : kejap lagi lah ma =='

Benda dah mmg selalu jd kat aku. So, dah mmg terbiasa lah dgn panggilan tu. Kambing =='
anyway, korang nak tau tak ape simptom-2 mcm mne bnde bongok ni bole jd. okay right.

Nak habak mai ni simptom-2 pasal bangun lambat and malas mandi cepat >.<


simptom-simptom :
  1. Tabiat kite yg mmg selalu set dalam kepalehotak yg mmg nak bgn lambat utk hari minggu. kalo aku hari-2 aku bgn lambat, Hahaha :D
  2. Mengadap lappy dari tengah malam sampai la awal pagi. kadang ade gak yg malas nak tidur. Mcm aku la. Hewhew : |
  3. Dah TERbiasa sejak dari dulu masa zaman sekolah. asal hari minggu je bangun lambat, asal bangun lambat je hari minggu. Hahah :P
  4. Balas dendam sebab dulu masa sekolah selalu kena bgn and mandi awal pagi-2 peg sekolah. Hahah =='
  5. Dah suka na buat camtu , nak buat camni. Hahaha like like :P
  6. Suka la nak buat cmtu. suka suka suka. Hahaha.
  7. Mata takkan terbuka selagi matahari tak terpacak kat atas kepale.
  8. Sayangkan masa tidur time subuh-2 kan sejuk bile tidur. Berat na buka mata na gerak badan nak pergi solat. setan suka bergayut and suka main bisik-2 suruh tidur time tu.  Setan mmg celaka =.='
  9. Macam yg kite kata td. kaki kite taknak masok toilet dye degil. Hahaha :D
  10. Entah taktau na bg simptom ape lagi ==' 


Btw, penyakit ni sangat berbahaya. Hahaha, so jaga-2 lah. jgn jadi cam aku. aku takpe dah habis sekolah. korang yg masih sekolah tlg la tolonggggggggggggggg laaaa buat bende nihh. Ehh bukan-2 tolong jgn buat bende ni. Hehehe  :3 
 Nah hambik muka baru mandi tengah hari tadi :)


ERR, jerawat byk seyyhh =='



xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google