Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Penat !
Wednesday, 25 April 2012 • 07:54 • 0 comments

Penat letih, penat letih, penat letih. Penat penat penat penat penat. sangat penat. Haduihh, knp penat? sebab letih la. Hahaha. knp letih sebab penat laa. Hahaha. okay-2 relax-2 jgn bengang-2 . Sebab nnti muka tak hansome , tak cntik . Jgn marah-2 ye. Muka cpt kedut . okay >.<

okay, bukan apa na cecite cket pasal knp aku penat. xcely penat dgn rutin harian yg bosan gila. Aku biase la tak keje. Penganggur yg hina . Puihhh :P ehh aku kesah apa. aku tak keje bukan takde keje la gila =.='

Whatever lah kan. Korang korang korang semua yg keje hina lah aku hina hina la. Puihhh :P Hahahaha.


So, now aku na story pasal rutin harian aku.
pagi.


11.30a.m > selalu bgn time nih , sebab time ni budak-2 kecik sekolah rendah keluar balik sekolah huray huray. Hahaha. aku ambil adek aku time nih =.='

11.45a.m > mencekik time ! Hahaha :D

12.30p.m > after balik dr sekolah agama td , dorang tak huray-huray dah sebab kena peg sekolah balik. sekolah rendah. aku lah yg kena hantar ( tak mandi lagi time nih ) Hahaha. buhuukkkk >.<

1.30-4.30p.m > Buka laptop. 4.30p.m? yeke. Hahaha. kadang-2 terlajak sampai 5.30p.m. Hahaha. okay fine aku dah tak selesa gila-2 . bdn dah lekit-2. okay mandi terus. ( laptop masih terbuka ) > <

6.15p.m > budak sekolah dah habis sekolah so huray huray nak balik rumah na huray huray. Hurrayyyy tugas aku habis kat sini lah. So, aku pun hurayy lah ( ^_^ )



malam.


7.30p.m > lepas maghribi je. aku taktau na buat apa. SUMPAH! buka laptop buka fb . still boring. Hadoii =='

8.30-9.30 > mcm biasa laptop again. time ni tak boring sgt sebab all my friens is online. Muah muah mauaahahaha :3




10.00-11.00p.m > mcm biasa segala samarinda, segala channel aku buka. TAPI ! ade cerita bosan aku layan fb je. Yeahhh ^.^

12.00-1.00-2.00-3.00 > masih melayan and blogwalking nak gila. buat itu ini. Segala-2nya. gosip kalo ade. Mcm-2 lahh ==' sgt bosan.


Apa-2 pun, aku mmg boring sangat-2 aku rasa na sekolah balik. wehh korang semua budak-2 Form 5A1 2011 bila na buat reunion? Sumpah rindu korang. :'(







P/s : aku paling suka hari khamis kott. Hahaha. sebab Hindustan selalu ada kat TV2. Muahahahaha ( ^^ )

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google