Dashboard | +Follow
Like A Paradise
KEBATAKKAN .
Friday, 27 April 2012 • 01:57 • 0 comments

Assalamualaikum semuaaa, okar right hari ni aku ade sakit batak sikit. sikit? banyakk dohh. banyak gilerr. Hahaha :D pasal apa batak? aku batak pasal td aku chatting dgn Abang Dingdong Dantes. Actor yg berlakon telenovela endless tuu. Muahahaa. Aku tau bende ni pun masa wanita hari ni kat tv3.

Gila terkrjut seyhh nampak dia kat set tu. Terus bgtau mama. Hahaha. Fyi, My mama mmg sukagila kat abang dindong ni. Takkan terlepas telenovela-2 dye. Hahaha. aku pun sama xcely, Muahahah :P

Dah la dia kata ' I LOVE MALAYSIA ' . Wahhh, bangga mak nokss. Hahaa :D

Okay fine, aku live chat td. Macam ape. Tak behenti org bg chat. tau laa dia hansome. untung laa sape sape nama dye kena sebut dgn abg dindong ni. Haihh =='
Serious bunyik cam tembak tembak je . Bertubi-2 org chatting. Agak abg dindong mesti pening gila. Hahah :D

-mcm biase nak tengok besau-2 klik je kat gambar-

Okay, aku dah tak larat kot hantar chat kat dia. laju cm ape. Zappp dah hilang aku punya chat tu Haihh =.=' And ttbe aku jumpa chatango kat bwh tu. aku tekan ttbe dye bg code copy letak kt mne2. Happppe lagi aku copy la letka kat blog and ...
Here dah siap aku letak
Dorang ni Frust sebab takde respon dr abg dindong tuu. Hahaha :D Aku taktau berapa lama aku na letak live chat ni kat blog, tapi rasa cm semak pun ade. Entah la. Biarkan jela tunggu aku boing aku remove je. 

Dah dah aku. tak larat. Hew hew. Kalo sape-2 frust tu peg laa main loceng. Bunyi dingdong dindong dindong. HAHAHAHAHAHAHAHA. suka plakk. =='


P/s : sehari hari ni. Aku tak mndi . Airrrrrrrrrrrrrrrrr takdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee =.='



xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google