Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Hohahoha !
Friday, 23 March 2012 • 02:50 • 0 comments

Now, aku lega gila sebab dah dpt result. oke laa result aku. Alhamdulillah. But yg aku tak sangke gila math aku bole lulus. Hhaha :) bangge gile nak mampos. xcely dr awal lgi aku dah target confirm math aku Gagal! sebab mmg aku taram habis kat kertas spm tu.tak sngke bolehh lulus. tengs 4 cikgu cikgu asliza ismail sebab ajar aku tanpa penat lelah.

Oke fine, sraight jee kat story skrg ni.semalam aku pergi lepak dekat rumah awiena. tengahhari tuu tiba2 je na lepak lepak dgn dyorg, ouhh amiera  ade gak. Hehhe. Sumpah aku serik dgn bas. but aku terpaksa pergi gak dgn bas, yelaa tk brani peg dgn mtor .. lesen takde takkan na memandai kan. oke fine speechless.
 Time dlm bas tuu tiba-tiba ade call , aku ingat sape rupanya awiena laa yg call. aku excited ankat, rupanya dye kate nak masak spaghetti and makaroni. SUMPAH aku terliur terus dgr dye ckp. Hahaha. time tuu mmg tak sabar gile na tggu sampai.

Sekali time sampai, aku cpt2 bg salam and msok terus ke dapur tengok dyorg masak. Hhaha. aku mmg muka tak malu. So what? Aku selamba je.



Time hidang laa paling aku suka, Hahaha. tengok laa sampai licin aku punya mgkuk. tuu ponn aku na tmbah lagi. sedapp gila dohhh. Hahaha.. Then, kiteorg cdang lepas je mlantak terus nak pergi shoot shoot photoshoot. Hahaha. shoot kang !

Oke terus jelaa kat gambar2 dan terus terus terus terus , Hitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt! terus jee jgn belok. Hhaha.



cehh, yg ni seriously cam model . Cewahh!

 makcik daun. Hhahah.


 untung laa ade org syg :)



 Malu laa saya. Hhahah

 Hahha, mira syg sape ? Hhaha..




 vanidah alea.


time ni habis dahh, thank you sebab hantar aku balik rumah. and aku terlupa yg motor aku ade kat msjid time aku na naik bas. Hhaha. tengs BFF. 

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google