Dashboard | +Follow
Like A Paradise
hai hello hoi.
Thursday, 15 March 2012 • 10:02 • 0 comments

haiii semua.. dah lame shafiq tak update blog ni. sumpah benci gila tengok blog ni. berhabuk kott. tak cntik. so, baru je kite kemas2 kan td. laplap cikit. tambahtambah. buangbuang. Haa, actually skrg kite kan dah jd suri rumah balik. dah stop working. bukan penat letih jee. Hahaa. then kite kan , erghhhhh oke fine kite kite pulak. then aku kan na fokus kat laptop jee. Hhhaha. dah jadi pengadap laptop paling setia dah skrg. HHhaa.
Hhee , actually laptop aku bukan nye mcm dlm gmbar ni punn. saje na letak laptop idaman. suka hati laa kan. tak salah kan. kan kan kan. oke sorry to say yes, aku dapat lappy baru, abah belikan sebab asik g cc je.  selama ni aku asyik singgah cc jee.
sampai acik cc tu ponn dah kenal aku. *xcelly dah menyampah tengok muka aku. baru balik dr kmpung ni penat gile kot. *padahal tak tolong pape pon.tolong tengok je. suka tengok makcik kite kene mekap. comel gile, hhhaa. oke fine lamalama pun boring gak ngadap lappy ni. Benci ahh. oke sorry to say yes lagi. aku ngantok tapi aku laporr. oke sorry to say bbye .

*lapar laa na cari makanan nih . aduh duh duhh :)

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google