Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Pendam.
Tuesday, 20 December 2011 • 10:55 • 0 comments

hai hai , xcely mmg nikmat jd hati batu ni. org lain jee pandang lain mcm. Lame dah aku pendam sume ni, Now aku nak terangkan satu persatu knp aku benci kau sangat-2.


FIRSTLY , aku mmg tak suke org cakap-2 bende yg buat aku tak ambik kesahh
SECONDLY , aku tak suke org na bangge-2 konon dye tuu terlampau baik sampai nak buat itu ini punn taklehh sedangkan umur dah lanjut.
THIRDLY , tak payah nak tunjuk sgt laa yg kau tu kesayangan sedangkan kau tu anak lelaki. tuoihhh =='
FOURTHLY , AKU MMG BNCI ORANG YANG MINTAK TOLONG TAPI BELAKANG-2 KUTUK SEGALA MACAM ( HIPOKRIT ) !
FIFTHLY , kau nak cari pasal dgn aku , xcely kau salah orang nak cakap mcm-2 pasal aku , kau pikir kau dah guna kreta besar kau baguss sgt .





Aku kawan bukan kerana harta ataupunn ape , kau jee yg tak berapa nak betul sgt sebab kau tuu hidupp terseksa, And no need to be a person who SYOK SENDIRI laa kannnnnn.


aku dah mmg lama na luah tapi baru skrg tergerak hati nak luah.. Pape ponn aku tak pernah nk cari pasal dgn kau. poblem kcik bole jd besar GEDABAAK! sampai nak putus-2 kwan. Sakaii.


kau takyah nak tunjuk berani sgt laa, WHATHEFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU LAA KAU!!!





P/S : kite tengok sapa yg kene !!!

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google