Dashboard | +Follow
Like A Paradise
6 wanita , 26 jejaka. itulah 5A1
Sunday, 18 December 2011 • 04:19 • 0 comments

before korang baca , plezz buka lagu yg kat sebelah tu dulu ye. Click je kat ctu.

Assalamualaikum semua. Hai hai hai. Oke fine finally aku dah hbis pun spm. So how i feel ?? Entah laa rasa cam biase je kott. Oke now aku taknak panjang-2 sgt. ringkas-2 je. Dah hbiss exam ni aku na story sikit pasal budak-2 kelas 5A1. ya 5A1 IN 2011 ! Slogan dalam kelas ni is KELAS 5A1 ADALAH KELAS PALING HAPPENING ! HAHAHA. macam ape jee. anyway, tengs for awiena sebab dye laa yg reka-2 semua tu. Hhaha. baiklah now aku na sebut satu satu nama-2 budak 5A1. FIRSTLY, mesti laaaaaaaaaa aku sendiri Hhaha. aku duduk sebaris dgn Awiena, amirah atikah, pika, sebaris ye bukan asing-2. Hhaha.
dah macam mahkamah kan. Hhhaa, oke perangai kiterorg mmg gile2 sikit dalm kelas tuu. Bukan sikit kott byk terlampau kott. Hhaa. biase laa tk bes klo tak nakal. HHAHA. sampai pernah laa jugak jadi buah mulut kat sekolah tuu kelas PALING bising. PALING tuu. jgn main-2. Hhaha. anyway, tengs laa sebab glamor kan kelas kiteorg. Hhahha. oke baris blkg kiterog pulakHakam, omey atika, NIA DANI, ZITA ROSE. Hhaa, kenapa aku besarkan nama tu ?? Sebabnye dorg laa selalu jd bahan ngorat dlm kelas tuu dgn budak-2 lelaki. HAHA. :)
budak pompuan kels kiteorg ni mmg bole dikira . HAHA . yela kan budak-2 lelaki semuanye. pandai-2 belaka. HAHA. pandai sgt laaaahhh. Ermm, mmg pandai. Oke terus ke barisan ketiga plk, Hah! ni dah sampai budak-2 laki, Kemek, Dore, kdg-2 naswwan, kdg-2 azman nazir.. diorang sengal,. suke mengaco c.OMEY ATIKA tuu. HAHA. lagi-lagi c.kekemek.
apehal name kemek?? name sedap ALIFF FIRDAUS boleh jd KEMEK. HAHA. dye ni kadang-2 gosipp-2 mukanya cam botak dalam juvana tuu. johan asaari. Sama sikit punn laa. hahha. And lupa nak inform dalam kelas ni ade 4 FIRDAUS tapi semuaanya jd lain. Hhaha. And FIRDAUS jd DORE ?? MAKLUM laa kelas 5A1 mmg camni. ==' Semua jd lain. HAHA. and the gang duduk kt blkg skali syamil haziq, pzudin harun, pzudin mahsan, shafiq sam, Huh! penat sape lagi ni. Oke jejaka yg pling pandai laa awiena suke budakk ni is Along a.k.a Amirul naim. selalu jugk awina call dye BBBBBBBBBBBBBBB ??????? HAHA. awiena mmg cmni. gatal kucing garong taklehhh lupe. Hhaa. 


Budak paling paling paling laa dlm kls ni is MAT ! ni ponn name firdaus gak tapi glamor dgn call nickname MAT! taktau laa suke sgt nama tuuuuu.=.=' pelikkk

oke fine, aku tak lupa epul, Hhaa, dye kdg hnsem gak . Hhahaaaaaaaa.  Oke zaman oopss khairuzzaman, dye punn kdg2 lawak laa jgakkk, dgn lawak-2 yg dilawakkn with nazril, azha, HELMI, Hhaa

oke fine aku tak larat sgt nak story-2 ni. aku sebut jela name-2 yg ade dlm kelas ni. aku punn tak ingat sgt kisah-2 5A1 ni. HAHA. FIRDHAUS HASHIM, akmal basir, ikhwan, ayipp. oke to all friends hope umpe lagi ye. miss you all ... :)
klik gambar ni untuk pembesaran .







oke bbye friends :)) will miss you all .

P/S ;  Miss you all , bila nak buat reunion ni ????

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google