Dashboard | +Follow
Like A Paradise
school holiday.
Saturday, 22 October 2011 • 00:38 • 0 comments

lamanya aku dah ta mengadap blog ni . selalunya sampai kene ngauman singa kat rumah dsbbkan mengadap blog 24jam. Hhahha. okeoke. know what aku dapat cutri semggu lbih sebab ade org na raya. ohh slemat laa hari raya kat sapasape berbangse india, most important mamak2 yg meniaga kat kdai mamak. ehh, dorg brbagse india ape. india+muslim. bukannye cam ujung uma aku. The KE. tau kan KE tu ape. Hhaha. oke laa. actuall aku takaot dekat cuti sebab  rasa cam Spm mikin sipi2 je dekat2. takut gile babi laa. ------> dah tau takot bukaan reti na buka bku ke ape. bengong ko ni shafiq .
Yupss, aku tau aku ni ta berapa na rajin sgt cam yg lain2, tapi aku ada gak usaha. aduh duh duh. susah laa cmni. ta phm2 . never mind laa kan . for all information aku tengah tunggu ape yg aku akan dapat ble bufday aku nanti. HHhaa. itss tomorrow taww. HHhaa . yg special ny org tuu ponn sme bufday dgn aku. Hhhaa. korg kenal cik senah ta?? dia laa tu. hihi. no matter what hhpen aku tetap na adiah . korg ade?? Hhaahha. takde. k fine. pape ponn. aku tak sabar na trime adiahhh, aku mmg muke tatau malu. peduli ape kann. aku dah biase dgn sume tuu.. Hti batu beb!hahah, tak suke laa touching2 ni. euwwwwwwww. Hhhahah.
Dah laa aku na pergi da ni. pergi mane??? pergi bukak buku. And cuti ni memeningkan kepala aku. dah brapa byk kertas dalam bilik aku ni ha. sumenye berlipat-lipat ganda. aduh duh duhhh. terima kasih cikgu bg byk2 kertas. yela akn utjk kebaikan jugakk. thangs 4 give a many paper yg smakkan bilik aku. TYVM! huh!!




p/s : how to study?? aduh duh dhu. byk sgt gangguan . feuwwww..


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google