Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Melancong.
Sunday, 9 October 2011 • 11:20 • 0 comments

Hello, hello. saya bersiaran di cameron highland. disini saya na btw yg saya sedang melancong. Hhhaa. melancong laa sangat. oke straight to the point jela ye. startingnye pergi pun mmg tak rancang langsung . entah tiba-2 jee kereta bawak kiteorg peg sana. ahhah. merepek. actually, aku and sekeluarga saje na release tension kat sini. kebetulan pulak ade my sepupu nur fatin mohd mazlan live kat situ. and i honestly, first time dtg cemeron ni. oke sengal ++'
boleh tahan terpusing-2 jugak laa kepala ni. jalan bukan main. buat aku geli hati siott. Hhhahaha. jalan nye kelakar laa. Sumpahhh >.< .
*org lain peg komplen muntah-2 aku bole geli hati. Hhhaha.
kiteorg menginap dekat kuaters TNB kat situ. perggghhh, bes sioddd. semalamn laa jugk kiterong kat situ. kiteorg pergi dgn cik sahar bapak kepada qayyum sahar. hihi. oke, aku na skip terus laa cerite-2. aku na cer pasal hari kedua kat sini. haa bab ni kau mmg suka. bab photoshoot pagi-2 buta dah photoshoot. Nahh, amek jela ni . photoshoot yg pertama.

oke, after ni aku mmg rasa na berguling-2 tengok tempat ni. Cantik gile laa weyyyy.
aku saje suruh makcik aku jd model cikit kan. hihihi.
actuallykan, lbih baik aku bg gambar jela. sebab biarlaa gambar yg menceritakan segalanya. all the picture is at Lynda emlyda facebook. WTF !!

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google