Dashboard | +Follow
Like A Paradise
aku sakit.
Saturday, 8 October 2011 • 07:27 • 0 comments

assalamualaikum semua.. sorry la shafiq dah lame gile bapak tak update blog ni. rasa cam na tinggalkan jee blog ni. tapi cam sayang lagi . sejak bberapa bulan ni shafiq sakit sikit.ni smua sebab org tu. kenapa suka sangat buat shafiq camni. sakit nya taktertanggung tahu ta. *sakit maa. haahhah. but, shafiq still smile . disebabkan kau aku jadi benci kat kau.bencibenci benci!! *emo maa. mmg aku emo. biar laaa aku emo. aku punya emo bkn kau ponn. memang patut pun kau tu dibenci. aku rasa kau manusia bodoh dalam dunia. kau pk aku kesah dgn segala '' take caring'' kau tu. maaf la kalo aku pernah kasar ke tak layan kau ke. and thnk you sebab ''take care '' pasal aku. and now,aku dah malas na kesah pasal kau. kbaii. to all sorry ehh. baru update dah marah2 macam ape. :) pape pun love u all . \/

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google