Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Yayyay Raya!
Monday, 29 August 2011 • 08:49 • 0 comments

Assalamualaikum. . .
Hai, hai, hai. rasanya dah lama gila kan i tak update blog. bukan ape. busy skrg na baca buku dah na spm. *cehh, konon. now, shafiq lega sangat sebab persiapan raya semua dah siap. tinggal nak raya jee. and nak terima sumbangan duit raya dari semua saudara mara. ape la kau ni shafiq dah besar pun na duit raya ke ==' . Hihi, orang kata rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari. Betul ta?? *winkwink ^_^
shafiq betul-betul ta sabar na tunggu esok raya. tapi kan ade gak laa yg agak tak bes bg shafiq. na tahu sebab ape. terngiang-ngiang dlm telinga ni semua cekgu cakap raya tahun ni kene raya dgn buku. Hadoiii =.=' and lagi satu lepas jee cuti raya seminggu shafiq dah kene uji dgn trial spm kat sekolah. Mmg patotlaa pun kene bace buku time hari raya. Hishh, tak suka lah. BENCI!! >< tapi kan shafiq ade rasa bersalah kat seseorang laa. walau pon shafiq dah mintak maaf kat dye tp still rasa bersalah jugak. Hishh, kesaian dye. Ehh, pe laa yg aku mengarut ni. ok fine stop it. ape ape pon selamat hari raya to all.
-klik untuk pembesaran-

oke lah, shafiq ucapkan selamat hari raya maaf zahir jee, 
batin no need laa.



oke, Selamat berhati-hati di jalan raya :)
peace ^^







xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google