Dashboard | +Follow
Like A Paradise
keboringan.
Monday, 8 August 2011 • 04:02 • 0 comments

aku keboringan buat 3,2 hari ni. ehh, slah 2,3 ari ni. So , ape aku buat is make a video with adek kesayangan aku yg selalu buat aku naik hangin =.=' *but still syg oke (^_^) Hhaha, 


tengok lah , lihat lah , 
i think this video is cute, Hhaa. oke adek aku jee yg cute. Aiman asyraf ^_^
dye just pandai ckp nak aje. then, bila suruh bbye je dye bbye. nampak cute GILA bila dye buat cmtu. Sukasukasuka. Entah nape tiba-tiba jee hati aku terdetik na buat video. Selama ni tak pernah pun terasa nak buat. ni aku dah buat rase cam bes pulak. Buat account youtube sendiri jee dah bangga *kembang . Hhaha XD .
oke lahh, aku pun dah tak tahu nak taip ape lagi. oke bbye :)

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google