Dashboard | +Follow
Like A Paradise
IHATEMYBLOG
Saturday, 6 August 2011 • 11:38 • 0 comments

why i hate my blog? sebab . ada sebabnya . nak tengok . jap ehh .








tengok tu. bende ni dah buat hati aku menderite tahu. agak2 dah beratus kali jugak laa aku try selesaikan bende. tapi still tak boleh gak. seriously, aku benci teramat laa sangat kat blog aku ni. =.=' maaf laa blog. but why u do this to me :( . Sedih taww!
sampai aku dah takde hati kat blog ni. sekali tengok and betulkn rasa cam na pijak-pijak jee lappy  ni >.<' . Benci betul . Jeles aku tengok blog orang len dah boleh na cantik2 . tapi blog aku cam H***M . agak S and I AND O and T betul . dah laa aku penat na marah2 . kesian kau blog tak pasal pasal kau yg kene. actlly, mmg patut pun kau kene .kau jahat blog . kau kejam! Hate u! apa-apa pun nasib laa headers aku bole lagi buad and tukar . Sayang kau headers ^_^
Blog i hate you damn!


p/s : tanpa blog tiada laa cerita-cerita aku sebagai blogger . haishh =.='



xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google