Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Si looser update blog .
Wednesday, 1 June 2011 • 06:41 • 0 comments

looser? hahaha. itulah aku. blog aku banyak lagi cerite yg tak terisi. kadangkadang rasa nak tendang diri sendiri. al-maklumlaa orang lain cerita dah berlambak. 
bukan apa, aku tak suka update kat cc.
rasa cam buang duit pun ada.

dah berapa banyak duit aku melabur kat cc. tahniah kat acik cc. kaya laa dia nanti. aku pun nak tumpang kekayaan yg dia ada.
lumayannn. Hhaahhaha.


kejap lagi aku na balas dendam, aku nak tulis jee ceritacerita yg ada.

to cik senah
aku tak sabar nak hang out pergi times square for a second time. Hhahahha.


hearts
hearts
untuk makluman semua aku memang gian nak naik bende alah ney.
nanti kita tengok sape yg takut ekk. mesti jadi tau!


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google