Dashboard | +Follow
Like A Paradise
part time work .
Thursday, 30 June 2011 • 06:45 • 0 comments

ahaha, sori ye aku dah lama tak berjalan kat blog ni. letih laa . penad :) Hhaa. *bukannye berlari pun. gedik jee.

Hhaha , aku memang saje malas nak blogwalking. Hhaa. dah namenye pun shafiqsaje kan. hidup aku memang berSAJE laa kan.
oke aku sbenarnye na cecite pasal aku dah try keje part time kat nak panggil kedai ta kedai. na panggil warung punn. tah lahh. lu pikir lahh sendiri.
ahaks~ aku keje part time kat warung kedai
YASIN NASI AYAM SEDAP.
Hhaha.
saje aku bagi warna and caps lock. biar glamor sikit . Hhaa. oke tipu, sebenarnye aku bukan keje punn. just tolong-tolong anaknye yang perempuan tuu. Hhaa. aku tolong pun sebab kekurangan pekerja. kesiann.
Hhaa. sorang berhenti. sorang cuti. sorang takde kawan. Hhaa. memang kesian. Hhee.
so, memang bes . tapi ade bende tg memang memalukan aku. takpe laa aku na luah perasaan malu ni.

( dengan perasaan malu )
 ada cerite time ni ade customer na beli air. org tuu na dlm plastik. tanak dalam cawan *agak ngade-ngade . then, aku pun pergi laa dgn perasaan yg serba yakin dan confident dan tanpa keikhlasan hati pergilaa isikan air customer tuu dgn muka sememeh. boleh pulak time tuu customer tu tunggu jee depan air tuu. memang ta senyum langsung laa aku. suka hati aku laa na buad muka camne pun kan. yg si omey atika anak kpd tauke tuu tahunye menyengih jee. rasa na lempang jee. aku pun isi je laa air tuu dgn tanpa senyum and cakap dlm hati just kate oke aku boleh punya. tengah-tengah isi air tiba-tiba jee tgn aku rasa cam serba tak kene. haa akhirnya aku rasa cam dah agak. akhirnya, akhirnya, akhirnya. plastik yg aku pegang tuu ''teplup'' jatuh dalam bekas air yg na kene isi tuu. and then depan-depan muka customer tuu plk tuu. perghh. oke laa bbye.
Hhahahahahaha. gelak laa korang.
















'p/s ; aku ta bole na taip panjang lagi disebabkan perasan malu aku. malu malu malu. =.= .

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google