Dashboard | +Follow
Like A Paradise
musuh aku!
Saturday, 11 June 2011 • 08:30 • 0 comments


siapakah gerangan yang berada di laman ini?




Hhahaha. ney laa musuh aku. musuh aku yg paling rapat and kejam. Hhhahaha. nak bagi details sikit tentang dye ney.

  • nama : nuratika binti muhd yasin
  • umur : 16 tahun
  • status : tidak diketahui
  • makanan kegemaran : nasi ayam kowd
  • minuman kegemaran : entah!
  • visi dan misi : mengikut ayat yg diberi. dia suka bagi ayat celaka kat org sengal. and then suke sebut perkataan haram laa ko ney bila orang buat onar kat dye.
  • prinsip : tidak suka serious sangat.
  • hobi : suka bahan orang. termasuk laa aku.
itu sahaja yg aku boleh bagi details tentang dye neyy.
haa , yg pasal ayat tuu dye neyy memang batak ayat sikit.
Hhahah. dalam kelas memang aku selalu gaduh dgn dye.
aku memang jadi boleh jadi sebel terus kalo dgn dye terus. Hhahah.
memang rasa cam na cekik-cekik jee kadang-kadang.
tapi takpe, actually walaupun dye suka bahan orang aku tetap memang tak suka dye and aku memang selalu pau dia nasi ayam bapak dye. Hhahah.
*actually pasal tak suka dye tuu adalah sebaliknye . saje na luah perasaan.


hihihi, geram pulak aku tengok muka dye neyy. takpe2 nanti aku pau lagi. Hhahah.
pasal kat sekolah time yg aku paling suka bila time dye kene kacau dgn budak - budak lelaki. sebab time tuu dye neyy. cepat-cepat mintak tolong aku. Hhahah. *bangge.
tapi ada kadang-kadang  memang aku malas  gila laa nak tolong.   aku terus cakap  tuu laa sapa suruh duduk kat belakang. bila ditegur aku pulak yg kene.
katanya , nanti boleh tidur, cakap-cakap, borak-borak.
*maaf kawan aku ney memang sengal sikit. kawan? bukan-bukan tetap musuh!


dan dye suka sangat bila orang panggil dye omey. kenapa dye suka? sebab dye suka lahh. Hhaha, tak laa bukan nama tuu sebenarnye cecerta dulu-dulu mak dye teringin nak bagi nama tuu tapi disebabkan takde maksud so bagi jelaa nama atika. ahaks , atau korang kan ade yg suka sangat add add org kat fb kan. nah,nah, nah aku bagi. 


glamor laa kau lepas neyy. tang gambar tuu tak pernah nak tukar kee tahh.
hmm. untong laa. aku tak tahu kenapa budak-budak kels aku  suka sangat bg ayat tuu. and then aku na bgthu dye neyy dalam sehari boleh nak dikatakan seperasan aku laa dye akan sebut perkataan celake boleh sampai 10 kali. Hhaha. dye juga dikenali sbg awek pisang . Hhahah.  glamer doe. Hhahah. aku pun tak glamor camtu. msing masing jumpa dye jee mesti panggil awek pisang oii awek pisang. Hhahah.
adoii, jari jemari kau cam dah tak larat laa. adoii, adoii nak tercabot daa. adoii oke laa , nak g tengok bola laa. Hhaa.




moral of the story : berhati-hati lahh memilih kawan dan teman. sebab mereka kadang-kadang merbahaya! tau tau tau!





p/s : teringat kisah nora . Hhaha. buakn nora elena yee.

xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google