Dashboard | +Follow
Like A Paradise
blog headers .
Saturday, 11 June 2011 • 04:40 • 0 comments

perasan apa yg baru tak. perasan kann. hahahah.
percubaan pertama aku buad headers. tapi cam entah, burok jee. *maaf aku memang takde perasaan kalau buad something. tapi aku still lagi tak reti nak tukar layouts. *aku memang looser sikit. tapi bagi korang mesti banyak. oke laa aku sekarang nak mencari jalan untuk tukar layouts. asik-asik kuning jee. otak aku pun dah cam na jadi kuning. Hhahaha.

aku rasa cam bosan dua tiga hari ini. tempat idaman aku yg aku idam-idamkan tak msuk. dah laa bosan , sedih pulak tuu. tapi aku tak laa desperate sangat nak msuk tempat tuu. Hhaa, still control perasaan yg tengah gundah gulana neyy. ahaha.tapi takpe aku akan balas dendam dekat tempat tuu. tunggu jelah nanti. huh!


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google