Dashboard | +Follow
Like A Paradise
times square hang out!
Monday, 9 May 2011 • 05:32 • 0 comments

times square hang out!


-gambar ini telah dicuri di laman google-


hahahhahah, neyh aku sajesaje curi sebab dah lama ta tengok keadaan kat sana. budakbudak kelas aku ajak pergi sini. sebelum tuu aku try laa caricari gambar times square. cadangnya dari hari khamis lepas. plan punya plan akhirnya jadi jugakk. kiteorang ambikk keputusan untuk pergi hari sabtu. hhee. serious ta bole na tdo malam masa hari sebelum na pergi tuu. Hhaha.

aku takut na tidur sebab takut terlajak nanti kene tinggal. Hhaha. bangun pagi-pagi dalam pukul 7.30. sebab cik senah sorang tuu suruhh bangun and tunggu kat bus stop derpan sekolah. pergghh, memang ngantok sikit je laa.
malam sebelum tuu ponn takut gakk , bukan takut pasal apa , takut ta jadi pergi. al maklumlaa. excited dah lama ta pergi. Hhaa.
kiteorang naikk ktm kat batu 3. mama cik senah tolong anta. kire bertuah laa jugakk sebab mama cik senah keje dekatdekat situ gakk.

dah sampai sana cepadcepad beli tiket. tapi mesin auto nya mcm haremm. sebab tanak terima 10sen. memang biadapp! da laa ramai yg beratur. haishhh. aku pun cuba laa dgn cik senah pergi mesin auto sebelah . syukur alhamdulillah na jugakk mesin tuu 10sen. yelaa harga tiket komuter rm1.50. masingmasing takde yg 50sen sebijikk. guna laa 20sen dgn 10 sen. nasib baikk bolehh.
tapi ada lagi masalahh bila dah naik ktm terpaksa berdiri. aduii. ta jalan lagi dah sakit kaki.
tapi memang aku dgn cik senah jee yg bising dalam ktm tuu. Hhee. tapi memang bolehh bising takde punn bg papan tanda dilarang bising. so, bising je laa kann. bising punya bising lastlast sampai gakk kat kL sentral.

dah sampai kiteorang kene tunggu jiran cik senah punya pakwe. sambil tunggu tuu. tibatiba ternampak adegan yang panass. haishh buat maluu agama dan bangsa jee. eee, macam ta pernah jumpa bf jee.
abaikan yg ini sebab malas na cecite


oke lepas pakwe jiran cik senah sampai kiteorang punn diarah olehnya utk naikk monorel. aku jadi pelikk buat pe naikk monorel kan. bukan dah sampai KL kee. ruparupanya kene naikk monorel sebab nanti terus pergi times square. ouhh, baru aku paham masa tuu. so, ikut saja laa perintah si gedikk. Hhaa.

dalam monorel:)

so,  bila dah sampai kiteorang cepadcepad cari theme park. sekali dah sampai theme park. kiteorang terpegun kejapp. perasaan kiteorang macam wahhhhhhhhhhhhhhhh, dah lama tak pergi camni rupanya. 
cik senahh ponn ajak pergi tengok harga. uhhhh, sekali tengok rupanya for adults kalo yg takde mykad rm43 kowt. tapi kalo ade mykad rm37. hancuss harapann. tapi kiteorang ta ksa ponn. sebab kat situ jalanjalan lepaklepak pun bess. so, ambik keputusan utk cari lain hiburan . sebelum cari lain hiburan tuu kiteorang snap gambar depan roller coaster. memang dgn perasaan jeles tengok orang main roller coaster snap
jelaa.
 
 muka hipokrit kott. mane aku ha?
awiena is cik senah yang dikatakan tuu, Hhaa.

then, dah caricari hiburan lainn aku and cik senah jumpe karaoke box. apa lagi. bantaii je ahh. poket ta kering lagi kann. Hhaa.
dekat 2jam kiteorang karaoke. tak larat kott. service nya memang bess. dye bg mee kari ang air. memang berbaloi laa. mulanya takot na makan sebab nampak cina rasa cam ta nak makan.

dah habis karaoke. kitaoprang pun jalanjalan jelaa. tengok baju. seriuos murahmurah gila. dah murah gila pulakk tuu. pape jelaa .

jalan jalan jalan . sampai kaki pun rasa nak patahh. rehat kejapp. dah rehatrehat tuu pe lagi snap and snap.



tiba tiba kan ade sorang guard kat ctu dtg cakap ta bole lepak kat cni sebab ade cctv. what the hell. ingat apa kiteorang ada yg buat mkssiat kee. hergghh. bongokk!!

 tiba tiba rasa na balikk sebab masingmasing dah kata penadd.
tapi yg kelakarnya na cari stesen monorel ta jumpejumpe. penadd kott. ruparupanya kat tingkat satu jee. masingmasing kata aku rasa tingkat tu laa. tingkat neyh laa. hergggghh, hampirhampir na pergi tingkat yg paling atas. dah jumpa tuu kiteorang dapat tahuu jiran cik senahh neyhh tengah karaoke dgn cik gedikk. haduiiiii, dahsyat. terpasa laa kiteorang tunggu. tengahtengah tunggu pe lagi. kerja wajibb. snapp time!
nah tengok jgn ta tengok.

muka muka penadd menunggu.




hahaha. dah lama tunggu. kiteorang naik laa komuter n monorel.
malas na cerita panjang
dah sampai klang kiteorang sume naik bas and pulang ke rumah masingmasing. semua cakap ' aku ta larat laa weyy. sakit kot kaki ' . Hhaa. memang laa bukan nya klang weyy, Kuala lumpur. mana ta nye kan.
tapi yg penting memang enjoy gila dapat g. walaupun ta dapat nak mian roller coaster. Hhaa .




p/s ; pegi sampai ta ingat ahad ada tuisyen. baguss. neyhh tengah plan lepas exam 3minggu . cuti bulan 6 pegi lagi. memang bess! hohhohoho!


xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google