Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Malam jumaat Malam malang .
Friday, 22 April 2011 • 01:16 • 0 comments

malam yang memang aku ta boleh lupe. bende nye berlaku mlm tadi. pehh, segan gila kot mlm tadi . aduhhh.


okeoke, straight to the point oke. sebenarnye cam nie ceritanya. semalam pergi cc kat semente sana. selalunya , sebelum pergi mesti check minyak motor ada ke ta. neyh tah semalam malam dengan excited nak pergi cc. main terus je pergi ta check langsung.
hilang ingatan kejap masa tu

dah sampai cc tengok-tengok ramai gila. full beb!
so, amek keputusan untuk tunggu jee.
tunggu punya tunggu. sampai pukul 10 lebihh. pehh lama gila =.='
bayangkan dari pukul 8.30 .
pehh, rasa cam na jerit jee. suruh sapa yg lama sgt tuu keluar.
( geram )

akhirnya, dapat laa gak main. bila dah main pc memang ta ingat dunia laa kannn.

dah habiss, apa lagi balikk laa. haaa, dalam perjalanan balik tuu laa perkara yg memang orang ta nak langsung berlaku. tengah-tengah bwak motor tiba-tiba motor buat hal. memang s**d lahh aku cakap. ada ke dia mampos depan rumah orang kaya. dah laa kaya kann. takut-takut laa ada cctv ke takutnya nanti ingat perompak kita neyh perompak pulakk kan, nasib ada bantuan
Eyna Misman
yang tolong ambik kan minyak kat rumah aku. pehh, aku bersyukur gila. ramai kot yg lalu lalang tanya kenapa-kenapa? malu gila!
 apaapa pun one more time kat
eyna misman
sebab dah tolong aku .

this is for you :)

Thanks









p/s ; kalu na kenal . sila add  eyna misman on fb :) tengs .






xoxo, The Shining Star



Disclaimer

Hi, im Muhamammad amizul shafiq a.k.a Shafiq saje.Welcome to my blog and tengs for reading. before you go please leave a link at taggie board. Im sure will follow and visit your blog. Steal anything what u can steal :D. bold italic underline strike



« Go back to entries
« Look him profile
« Exchange Link is open
« Taggie board

Music Player


[!] IMPORTANT [!]

Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : Shafiqsaje
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google